Inhoudstabel

Waar Viapura voor staat

Toegankelijk voor breed publiek

Viapura werkt laagdrempelig. Het maakt niet uit wie je bent. Wij hebben aandacht voor jouw mogelijkheden, ambities en wensen. Of je nu aan je conditie wil werken, gezondheidsproblemen wil aanpakken of gewoon komt om te ontspannen. Bij ons kan het allemaal. Voor jong en oud.


Jij bent uniek. Je hebt je eigen behoeften en verwachtingen. Wij helpen je innerlijke rust te vinden én te bouwen aan een fit en gezond lichaam op een manier die voor jou haalbaar is.

Balans en Herstel

Ellen wil met Viapura iedereen een kans geven om lichaam en geest et balanceren en te resetten.  Yoga is meer dan het uitvoeren van mooie houdingen.  

Yoga is een uitnodiging om te vertragen , te stoppen , naar binnen te keren , thuis te komen bij jezelf.  Van daaruit kan door de inzet van yoga tools healing en balans ontstaan in het fysieke lichaam , het mentale lichaam (het denken) , het emotionele lichaam en het energetisch lichaam. .

En dit proces , doet iedereen op een eigen tempo én met respect voor het lichaam.  Ellen hecht daarom veel belang aan een goede begeleiding tijdens een yogales, training of workshop.

Gespecialiseerd

Ellen begeleid al meer dan 15 jaren mensen in yoga en meditatie.  Tot de dag van vandaag schoolt ze zich bij in verschillende yoga tradities , meditatie technieken en wetenschappelijk ondersteunde trainingen rond stress management en gezondheid.  Op die manier wil ze garant blijven staan voor kwaliteit en jou ondersteunen bij gezondheidsproblemen.

Ellen vindt het uiterst belangrijk dat elke leerling in een veilig kader kan yoga volgen en zijn of haar welzijn verbeteren. 

Ze put uit  jarenlange ervaring en  kennis van anatomie en de Oosterse traditionele leer en werkt ook nauw samen met medici en paramedici.

Uitgebreid en gevarieerd aanbod

Yogalessen
Oefen als ontspanning, medicijn of work-out

Hartcoherentietraining 
Adem jezelf terug in evenwicht

Yoga teacher training 
Leer alle facetten van yoga beheersen

Begeleide Meditaties
Vind innerlijke rust en veerkracht

Online Yoga Platform

Geef yoga en meditatie een plekje in jouw dagelijks leven door gebruik te maken van ons aanbod op maat en de For Life  – pakketten.

Individuele coaching

Begeleiding op maat in yoga , meditatie , hartcoherentie en gesprek.

 

Wat Viapura voor jou kan betekenen

Viapura wil je handvaten aanreiken om bewuster te leven in onze hectische samenleving. Wanneer je je bewust bent van je eigen noden en behoeften kan je doelgericht werken aan het verbeteren van je gezondheid en algemeen welzijn.

Dit zeggen onze yogi’s en trainees

Ellen Van Renterghem

In 2011 zette Ellen haar droom en levensmissie neer in de aardse realiteit , yogaschool VIAPURA , een yogaplek voor iedereen die wil thuis komen bij zichzelf en wil balanceren in het fysieke lichaam , het mentale en emotionele lichaam en in het energetisch lichaam.

Ondertussen zorgde Corona voor het veranderen van richting.  De yogastudio werd getransformeerd in een aanbod van indoor yoga lessen en teacher trainingen op verschillende locaties. 

Een antwoord op de grote vraag naar individuele coachings in yoga , meditatie en hartcoherentie werd neergezet in haar praktijk te Herselt. 

En het platform van online yoga  lessen en begeleide meditaties werd geboren onder de naam van ‘viapura-athome.be’. 

Ellen verzorgt de meeste yogalessen en werkt regelmatig samen met gast docenten.  Ze is de oprichtster en bezielster van Viapura en zal dit steeds vanuit haar hart dragen en neerzetten , in een flow , op de golven van het leven!

Wil je ook graag werken aan je gezondheid?

Contacteer mij en we bekijken samen waar jij behoefte aan hebt