Inhoudstabel

Waarin we ons onderscheiden

Toegankelijk voor breed publiek

Viapura werkt laagdrempelig. Het maakt niet uit wie je bent. Wij hebben aandacht voor jouw mogelijkheden, ambities en wensen. Of je nu aan je conditie wil werken, gezondheidsproblemen wil aanpakken of gewoon komt om te ontspannen. Bij ons kan het allemaal. Voor jong en oud.


Jij bent uniek. Je hebt je eigen behoeften en verwachtingen. Wij helpen je innerlijke rust te vinden én te bouwen aan een fit en gezond lichaam op een manier die voor jou haalbaar is.

Persoonlijk en op maat

Viapura zoekt samen met jou naar de juiste stijl en aanpak om tegemoet te komen aan jouw wensen.

We vinden het belangrijk dat jij kan leren en beleven op je eigen tempo én met respect voor je lichaam. Wij hechten daarom veel belang aan een goede begeleiding tijdens een yogales, training of workshop.

Gespecialiseerd team

Viapura werkt enkel met professioneel opgeleide lesgevers die elk op hun manier garant staan voor kwaliteit. Eén voor één willen ze jou een veilig kader meegeven om jouw welzijn te verbeteren.

Wij putten uit onze jarenlange ervaring en onze kennis van anatomie en de Oosterse traditionele leer. Onze lesgevers scholen zich voortdurend bij zodat ze jou kunnen ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Viapura werkt ook nauw samen met medici en paramedici.

Uitgebreid en gevarieerd aanbod

Yogalessen
Oefen als ontspanning, medicijn of work-out

Hartcoherentietraining 
Adem jezelf terug in evenwicht

Yoga teacher training 
Leer alle facetten van yoga beheersen

Begeleide Meditaties
Vind innerlijke rust en veerkracht

 

Workshops

Verdiep jezelf in specifieke thema’s.

(Door de huidige maatregelingen, vinden er voorlopig geen workshops plaats.)

Online Yoga Platform ‘YOGA MEDICINE AT HOME

Vind balans in lichaam en geest in slechts 10 , 20 of 30 minuten.  Geef yoga en meditatie een plekje in jouw dagelijks leven door gebruik te maken van ons aanbod op maat en de For Life  – pakketten.

(We zijn achter de schermen hard aan het werk met de opmaak van het platform.  We hopen in juni te lanceren. Graag tot dan!)

Wat we voor jou kunnen betekenen

Viapura wil je handvaten aanreiken om bewuster te leven in onze hectische samenleving. Wanneer je je bewust bent van je eigen noden en behoeften kan je doelgericht werken aan het verbeteren van je gezondheid en algemeen welzijn.

Dit zeggen onze yogi’s en trainees

Ellen Van Renterghem

Ellen ziet haar reiservaringen als de grootste leerschool van haar leven.

Maak kennis met ons team

Wil je ook graag werken aan je gezondheid?

Contacteer ons en we bekijken samen waar jouw lichaam behoefte aan heeft.