Yoga Retreat Ibiza 17/09 - 22/09/2023

Vertraag , stop en kom aan bij jezelf!  Geef jezelf dat mini – weekje zelfzorg met dagelijkse yogalessen en meditatie , op een top locatie in het midden van de natuur vlakbij de zee.  Geniet van het prachtige eiland Ibiza en zijn pittoreske strandjes , neem een duik in het kristal heldere water van de super mooie baaitjes.  Snuif de sfeer op van Ibiza stad en de leuke hippie marktjes.  Ervaar de kracht van natuur , zee , bergen en zon op dit eiland.  Laad op en straal!  Laad op en reset jezelf in jouw pure ware unieke kracht!  Dit is de perfecte cocktail om je ware kracht terug te vinden.  Een cocktail van lekker eten , dagelijkse yoga sessies en meditaties , inzichten via astrologie en yoga filosofie , massage , zon , zee , strand en de kracht van moeder aarde , overgoten met de magische sfeer van Ibiza en zijn ‘bohemian vibes’. 

Je bent van harte welkom!

 

Locatie

Dit Yoga Retreat gaat door in een TOP LOCATIE  in het zuidwesten van Ibiza, nabij het dorp Sant Josep.  De prachtge finca is omgetoverd in een luxe villa , met de typische ingrediënten van Ibiza.  Deze eeuwenoude locatie werd volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten.  De groene prachtige , Meditterane omgeving ademt rust uit en draagt zijn steentje bij in een yoga retreat om te vertragen en op te laden.  Bovendien moet je maar 15 minuutjes wandelen tot aan het strand.

In de finca vind je twee woonkamers met zicht op het zwembad.  Het zwembad is zeer ruim en omgeven door een zalig terras met ligzetels.  In totaal zijn er 9 prachtige slaapkamers , één voor één voorzien van een suite badkamer en airco.

De yogalessen vinden plaats in een unieke yoga plek op het domein ,  voorzien van voldoende schaduw en de frisse zeelucht van het eiland.

We verblijven vlakbij het pittoreske dorp Sant Josep, in het zuidwesten van het eiland, waar je diverse gezellige café’s en winkeltjes vindt. Op 15-20 minuten ‘wandelen’ ben je op één van de mooiste stranden van Ibiza: Cala Bassa.

Team

Vanuit ons hart en ziel plannen we dit zalig Ibiza  – Yoga avontuur.  We nemen je graag mee om te genieten van yoga , meditatie en het prachtige eiland!  Ellen, Sofie en Els staan voor je klaar.  We doen er alles aan zodat deze week een TOP- week wordt van zelfzorg , bezinning , opladen , genieten en resetten.

Ellen Van Renterghem van Viapura Yoga :  Organisatrice van dit Yoga Retreat en verzorgt de yogalessen en meditatie sessies ter plekke.  Ze neemt je mee via de tools van yoga en meditatie om thuis te komen bij je zelf , het oude los te laten en vitaliteit en veerkracht te boosten.

Lees hier  over Ellen en haar missie.

 

 

Sofie Coeck van ‘Puur Sofie’ :

Mede – organisatrice van dit Yoga retreat en bezielster en fine – tuner vanuit het hart.

Ze is er voor jou , als gastvrouw , zodat je helemaal thuis voelt en jezelf kan zijn.

 

 

 

 

 

Els Carens van Happysouls5  verzorgt de workshop Astrologie.

Els is een top vrouw die expert is in astrologie.

Laat je verrassen door haar kennis en inzichten.

Yoga & Meditatie

Tijdens dit Yoga Retreat staat er dagelijks yoga en meditatie op het programma. In totaal zijn dit 12 uren , gemiddeld zal dit ene 3 uurtjes per dag zijn.   Deze lessen Yoga & Meditatie worden verzorgd door Ellen Van Renterghem.  Ellen geeft al meer dan 25 jaren yogales en is oprichtster en bezielster van Yoga Viapura.

Verschillende studies in yoga , meditatie en hartcoherentie zorgden voor haar eigen stijl , een mix van yin yoga , hatha yoga , aruna yoga , kundalini yoga en vinyasa yoga , met de focus op meditatie en ademhaling.    In haar life lessen, is muziek een niet te missen ingrediënt.  In de natuur kan ze echter de stilte of de geluiden van de natuur enorm appreciëren.   Via haar lessen yoga en meditatie open je de poort naar jouw innerlijke kracht en rust en vooral de poort naar wie je ‘echt’ bent.

Het is niet nodig om ervaring te hebben in yoga.  Iedereen met een gezonde basis conditie kan deelnemen aan de lessne.  Indien je twijfelt omwille van blessures of andere gezondheidsredenen , neem dan eerst even contact op met ">Ellen.

De sessie yoga en meditatie bestaan niet enkel uit technieken.  Er zal ook ruimte gemaakt worden voor het zingen van mantra’s en de eeuwenoude kennis vanuit de yoga filosofie.

De lessen zullen o.a. doorgaan in een unieke yoga plek buiten in het domein , overdekt met voldoende schaduw.  Deze plek is voorzien van matjes , bolsters, blokjes en dekens.  Regelmatig trekken we de natuur in , op het strand , aan het water , op de rotsen … om yoga en meditatie te koppelen ana de kracht van moeder aarde.  Een niet te missen ingrediënt in dit magische avontuur naar jezelf!

Ellen organiseerde in het verleden verschillende yoga retreats (Dolfijnreis in Egypte , Yoga retreat naar Puglia)  .

Lees hier  over Ellen en haar missie.

Ervaar haar lessen yoga en meditatie bij je thuis via haar ONLINE PLATFORM.

Workshop Astrologie

CONNECT WITH THE PATH OF YOUR SOUL”

Astrologie als kompas naar het levensdoel van je Ziel’.

Een workshop waarin we op basis van je geboortedata een kijk nemen op de karmische lessen van je Ziel.

Een verhelderende blik op wat jij op Aarde mag leren en wat de bestemming van je Ziel is.

 

Deze workshop wordt gegeven door Els Carens van Happysouls5

Programma

Het programma bestaat grote lijnen uit : 

8u : stilte moment en pranayama (Adem techniek)  en meditatie.  (dagelijks ritueel om mee te nemen naar huis)

8u30 : fruit , sapje en thee

9u – 11u: yogales door Ellen  (ter plekke of op strand) / 1 x per week vind er een workshop Astrologie plaats door Els Carens

11u – 13u : Brunch (ter plekke of op strand)

12u30 – 17u : vrij of uitstapje in groep

(Tussendoortjes ‘smoothie , fruit en snackje’ heel de namiddag ter beschikking)

17u – 18u : yogales of meditatie door Ellen

19u : diner (ter plekke of op een zalige plek op het eiland)

Je bent steeds vrij om een yogales , uitstapje of workshop te skippen.

Dit programma kan dagelijks een beetje wijzigen op basis van weer en geplande uitstapjes. 

Concreet krijg je , verspreid over de 6 dagen : 

 • 12 uren yoga , meditatie en yoga filosofie door Ellen (Viapura)
 • 3 uren workshop Astrologie door Els Carens (Happysouls5)
 • Vervoer / uitstapjes naar Ibiza stad , hippie marktje en strandjes.

Je bent steeds vrij om al dan niet deel te nemen aan de lessen , workshops en activiteiten.  Je kan er altijd voor kiezen om ana het zwembad te liggen , te rusten , een boek te liggen , een wandeling naar het strand , … Wat jij wil!  Dit is jouw tijd!

 

Gezond eten & drinken

Naast yoga , meditatie en bewust tijd nemen voor reflectie is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit retreat.  Elke dag worden super lekkere vegetarische maaltijden bereid door een lokale TOP CHEF.

De maaltijden zijn vegetarisch en worden gemaakt met zoveel mogelijk lokale en biologische seizoensproducten.

Heb je specifieke dieetwensen? Daar houden wij graag rekening mee.  Laat het ons op voorhand even weten.

 

Info & Prijzen

Data Yoga retreat Ibiza 2023
zondag 17/09 – vrijdag 22/09 (5 nachten) 

Prijs per persoon

Gedeelde tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en privé en-suite badkamer € 1.359,-
Eenpersoonskamer met privé en-suite badkamer € 1.889,-

Alle kamers beschikken over een privé en-suite badkamer en kunnen met 2 single bedden opgemaakt worden.
Bovenstaande prijzen zijn per persoon.

Uw inschrijving voor een gedeelde twee persoonskamer is verzekerd wanneer je vóór 01/02/2023 het bedrag van € 750,-  stort op de rekening BE28 0689 0343 7920 met vermelding van je naam – yoga retreat Ibiza – voorschot.

Uw inschrijving voor een eenpersoonkamer is verzekerd wanneer je vóór 15/01/2023 het bedrag van € 1280,-  stort op de rekening BE28 0689 0343 7920 met vermelding van je naam – yoga retreat Ibiza – voorschot.

Het resterende bedrag van € 609 ,-  dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van het retreat voldaan te zijn , nl. ten laatste op 22/07/2023.

Inclusief

 • 5x overnachting in deze luwe villa
 • 12 uren yoga & meditatie door Ellen Van Renterghem ter plekke , op het strand of andere krachtige plekken op het eiland
 • 3 uren workshop Astrologie als kompas naar het levensdoel van je Ziel’ door Els Carens van Happysouls5
 • Uitstapjes naar Ibiza stad , Hippie Marktje en gezellige strandjes. (Inclusief vervoer)
 • Dagelijkse uitgebreide brunch en diner ter plekke , op het strand of in een gezellig restaurantje.
 • Dagelijkse tussendoortjes , smoothie of sapjes.  Thee en water de hele dag. Koffie is voorzien bij de brunch.
 • Kamer met en-suite badkamer en airconditioning
 • Een opgemaakt bed en handdoeken
 • Transfer van en naar het vliegveld op zondag 17/09 rond 14u , op vrijdag 22/09 om 18u

Exclusief 

Optioneel ter plekke te reserveren :

 • Massage

Groepsgrootte
Minimaal 12 en maximaal 16 deelnemers

Extra Info

We raden je aan jouw vlucht te boeken op zondag 17/09 vanuit Eindhoven van 11.05 – 13u30.  We voorzien een transfer van de luchthaven naar Casa Azul om 13u30.  Zo vlieg je in groep met de andere deelnemers.  Maak het voor jezelf makkelijk en boek je ticket bij %3E/">Chrissy van Voyages and More , dan vlieg je samen met de andere deelnemers in groep.

Elke deelnemer is welkom op zondag 17/09 in Casa Azul vanaf 14u.

Op de dag van vertrek, vrijdag 22/09 kan je tot 18u in Casa Azul verblijven.  Je kan het laatste ticket naar Eindhoven boeken om 20u30 – 22u55.  Ook dit kan via Chrissy.   Wij voorzien transfer naar de luchthaven rond 18u.

Je bent natuurlijk vrij om zelf te boeken en tijdstip van aankomst en vertrek in Ibiza te kiezen.