HEALING YOGA

Een magische mix van kundalini, aruna, hatha, yin en vinyasa yoga

Deze yogavorm is door Ellen, bezielster van Viapura, zelf ontwikkeld op basis van haar jarenlange ervaring met yoga, dans en meditatie.

In deze les leer je je blokkades opheffen op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau zodat je in je ware kracht kunt staan. Hierdoor ontstaat er balans en genezing op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Viapura healing yoga is een combinatie van yogahoudingen en oefeningen rond ademhaling, meditatie en visualisatie.

Healing yoga heeft als doel :

  • Je ware kracht vinden.
  • Verbeteren van het zenuwstelsel, de spijsvertering en de hormoonhuishouding.


Healing yoga bundelt de kennis van hatha yoga en vinyasa yoga met kundalini yoga, aruna yoga en de sjamanistische manier van leven. Zo wordt er gebruik gemaakt van asana’s, meditatie, pranyama’s en visualitaties uit kundalini yoga, hatha yoga en sjamanisme.

Viapura healing yoga is een mix van hatha yoga, kundalini yoga en aruna yoga.

Vanuit de overtuiging dat alles energie is, bewandel je het pad van meridianen, chakra’s (energy vortex), aarde- en kosmische energie. Zo breng je balans en healing in zowel het fysieke als het subtiele lichaam (emotioneel, mentaal en spiritueel).

 

Data

Thema’s die aan bod komen : 8 chakra’s

Data worden een maand op voorhand bekend gemaakt.  

 

Special Workshop op zondag 11/10 : BOOST JE IMMUUNSYSTEEM – STRAAL & BE ALIVE  

‘STRAAL & BE ALIVE’ als een kind, puur, vol energie, een met de natuur, vol vertrouwen, energiek en vrolijk!  Wild en vrij! 

Unplug & Rewind! 

Kom thuis & laad op!

Healing Yoga gebruikt de tools uit Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Aruna Yoga, Yin Yoga en shamanisme om  hier een antwoord op te geven.

Een krachtige en zeer effectieve vorm van yoga.

Wees welkom!

 

 

 

Prijs

€ 30 per workshop

Tijdstip

9u30 – 11u30

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar

Deze workshops maken deel uit van de ‘Viapura Yoga Teacher Training’, maar zijn voor iedereen toegankelijk. De plaatsen zijn beperkt: slechts 15 plekjes vrij per workshop. Schrijf je tijdig in.