Online yogales

Rugklachten verminderen

Ellen en kleine Jack

Graag deel ik deze allereerste TRY OUT online yogales : een yogales , gericht aan peter Mats ,  om RUGKLACHTEN te VERMINDEREN , mét mijn kleine oogappel Jackje Blue Prinsen.

Yoga voor Steun

Florie - FLOW.YOGATHERAPIE

Een korte gentle flow practice van 5 minuutjes, waar je tijdens de volledige set gebruik maakt van de ondersteuning van een muur. Perfect om kort op de pauzeknop te drukken en voor wie nood heeft aan wat extra steun of het gevoel heeft van instabiliteit, twijfel of onzekerheid. 

Adempauze

Florie - FLOW.YOGATHERAPIE

Deze korte set van 13 ademhalingen activeert je parasympatisch zenuwstelsel en brengt je lichaam naar een toestand van rust en herstel.

Herhaal 1x, 2x, 3x of zo vaak je wil. Als je moment om de drukte van de dag achter je te laten of als een instant adempauze als je je in een stressvolle situatie bevindt. 

Het allerfijnste is: je doet hem waar en wanneer je wil. Dus ook gewoon tijdens die hectische Zoom-meeting 😉. Now we’re talking! En nodig gerust je baas en je collega’s uit om gewoon even mee te ademen! 

Gentle flow

Liesbeth
“Een korte flow om de energie weer te laten stromen. Heerlijk om te doen na een lange dag van zitten, wanneer je tussendoor je energielevel voelt wegzakken, als opwarmertje voor je gaat sporten of als start van je dag.
Stem je ademhaling af op je beweging en kom uit je hoofd, in je hart.”

Gentle flow

Kathleen

Wall Yoga & Funky Tripod

Francis

Lieve Yogi’s

Soms staan we te veel stil bij het leven en denken we teveel na…….wees dankbaar wat er op jou pad komt.

Probeer in deze les gewoon mee te doen en daag jezelf eens uit om de funky tripod te doen (alleen als je geen last hebt van nek, rug, schouders)

Ook maken we gebruik van een muur / deur, blokje en dat is een hulpmiddel voor je balans.  🙂

Ben je er klaar voor?

We starten met een kleine opwarming, gevolg door houdingen tegen de muur, de leuke funky tripod….om te eindigen met een paar rustige houdingen.

Geloof in jezelf en het gaat lukken.

Lets get started, lets get funky.