OP ONZE YOGAZOLDER GAAN GEEN YOGALESSEN DOOR.

MAAR, we verwijzen je graag door naar JUF LISELOTTE!

Haar lessen kinderyoga gaan door in Olen.

Elke les dompelen we ons onder in een ander thema. Via yogahoudingen, bewegen en dansen, ademhalingsoefeningen, visualisatie en meditatie, verhalen, … spreken we onze verbeeldingskracht en creativiteit aan. Spelenderwijs worden we ons bewuster van ons eigen lichaam, ontdekken we onze eigen innerlijke wereld van gedachten, gevoelens, ervaringen, … maken we verbinding met de wereld rondom ons en ons eigen plaatsje daarin.

Plezier en samenwerking staan daarbij voorop!

Volgende reeks : In de zomer voorzien we opnieuw bedtime-yoga

Woensdagen 3, 17, 24, 31 juli & 7 augustus 2019

6- 12 jaar: 18u30-19u30

Kostprijs: €40 hele reeks

Omdat het in de zomervakantie niet altijd haalbaar is om voor een volledige reeks in te schrijven, bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen per les (10€/les)

Inschrijven: Yoga.Liselotte@gmail.com

max. 10 kinderen per les

Soms blijven groepslessen onvoldoende op maat van de specifieke behoeften die een kind heeft en de ontwikkeling die het op een bepaald moment doormaakt. Dan kunnen kinderen baat hebben bij individueel afgestemde sessies. De mogelijkheden van het kind en niet de eventuele beperkingen vormen daarbij mijn vertrekpunt. Ik sluit zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van het kind.

Via yogahoudingen, ademhaling, helende verhalen, creatieve verwerking, … leren ze hun eigen ruimte en grenzen en ook de kracht in zichzelf ontdekken. Het ‘hier-en-nu’-principe van yoga staat daarbij centraal: het kind mag zijn wie hij/zij is, niet wie hij/zij zou moeten zijn.

Deze individuele sessies starten altijd met een kennismakingsgesprek met de ouders zodat we wederzijdse noden, behoeften en verwachtingen op elkaar kunnen afstemmen.

Interesse of meer info nodig?

Stuur mij een mail: yoga.liselotte@gmail.com

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER