VIAPURA HEALING YOGA  ( a medecine tool for healing & balance)  is een yogavorm gevormd , gekneed , getuned , gepimt , doorleefd en doorvoeld door Ellen. Het is een verzameling van alle ingrediënten uit haar rugzak van 20 jaren yoga-, dans-, lichaamswerk- , pilates,  meditatie – en sjamanisme – ervaringen.

Deze vorm van yoga bundelt de kennis van Hatha yoga en Vinyasa yoga met Kundalini Medecine en The Shamanic Way of Living. 

Viapura Healing Yoga is een Healing Vorm van Yoga ( sommigen benoemen het als therapeutisch) met als doel in je ware kracht te komen door blokkades op te heffen (te onthullen) .  Vanuit de overtuiging dat alles energie is, bewandelen we het pad van meridianen – chakra’s(energy vortex) – de aarde energie en de kosmische energie om balans en healing te brengen in zowel het fysieke als subtiele lichaam (emotioneel – mentaal en spiritueel.)  De houdingen werken sterk op het zenuwstelsel , de spijsvertering en de hormoonhuishouding.

De les wordt steeds opgebouwd rond een bepaald thema en maakt gebruik van o.a. asana’s, meditatie, pranyama’s en visualistaies  uit Kundalini Yoga , Hatha Yoga & Sjamanisme. 

 

DATA NAJAAR 2019 : deze les start pas opnieuw in december 2019 (Ellen is tot eind nov. in bevallingsverlof)

Wekelijks les op dinsdag 19u tot 20u30 en op donderdag van 9u15 – 10u30

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER