VIAPURA HEALING YOGA  ( a medecine tool for healing & balance)  is een yogavorm gevormd , gekneed , getuned , gepimt , doorleefd en doorvoeld door Ellen. Het is een verzameling van alle ingrediënten uit haar rugzak van 20 jaren yoga-, dans-, lichaamswerk- , pilates,  meditatie – en sjamanisme – ervaringen.

Deze vorm van yoga bundelt de kennis van Hatha yoga en Vinyasa yoga met Kundalini Medecine en The Shamanic Way of Living. 

Viapura Healing Yoga is een Healing Vorm van Yoga ( sommigen benoemen het als therapeutisch) met als doel in je ware kracht te komen door blokkades op te heffen (te onthullen) .  Vanuit de overtuiging dat alles energie is, bewandelen we het pad van meridianen – chakra’s(energy vortex) – de aarde energie en de kosmische energie om balans en healing te brengen in zowel het fysieke als subtiele lichaam (emotioneel – mentaal en spiritueel.)  De houdingen werken sterk op het zenuwstelsel , de spijsvertering en de hormoonhuishouding.

De les wordt steeds opgebouwd rond een bepaald thema en maakt gebruik van o.a. asana’s, meditatie, pranyama’s en visualistaies  uit Kundalini Yoga , Hatha Yoga & Sjamanisme. 

 

DATA NAJAAR 2018

  • DETOX HEALING YOGA (HERFST – element Metaal (Long & Dikke Darm) : zondag 25/11 van 10u tot 12u30
  • 1e Chakra : Healing Yoga (korte workshop) : donderdag 20/09 van 19u – 20u15
  • 2e Chakra Healing Yoga (korte workshop) : donderdag 18/10 van 19u tot 20u15
  • 3e Chakar Healing Yoga (korte workshop) : donderdag 22/11 van 19u tot 20u15
  • 4e Chakra Healing Yoga (korte Workshop): donderdag 20/12 van 19u tot 20u15

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER