Mireille De Baerdemaker (°1975)

Door mijn streven naar een zo natuurlijk mogelijke levensstijl startte ik in 2010 een 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulent en natuurlijke gezondheidszorg, aan de Levensschool. Mijn passie voor huidverzorging en massage leidde me ook naar het behalen van een diploma schoonheidsspecialiste – dit met als voornaamste doel mij te specialiseren in natuurlijke huidverzorging – en het deelnemen aan verschillende massagecursussen. Alle opgedane kennis blijf ik steeds verdiepen door te blijven bijscholen. Momenteel volg ik de 3-jarige shiatsu-opleiding.

Voor de praktijk koos ik de naam Pranawell, afkorting voor ‘praktijk voor natuurlijk welzijn’.

Pranawell bevat de woorden prana en well (bron). Prana betekent in het Sanskriet de levensadem, de allesdoordringende vitale energie, de levenskracht, die door alle levende organismen stroomt. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam, geest en ziel. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele en spirituele facetten die constant met elkaar in wisselwerking zijn. Door aandacht te hebben voor al deze aspecten, kan welzijn in balans blijven.

Bij Yoga Viapura verzorg ik massages en verschillende vormen van lichaamsbehandelingen om lichaam en geest tor rust te brengen.

Je kan bij mij terecht voor een afspraak: 0495 88 72 13

  • Holistische gelaats – en lichaamsverzorgingen met biologische en 100 % natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica
  • Shiatsu (drukpuntmassage) en meridiaan massages
  • Japanse gezichtsmassage
  • Voetreflexologie
  • Lichaamsmassage :Diepte massage, Ontspannende of stevige spiergerichte massage, Energetische oliemassage met warme edelstenen

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER