Mijn naam is Liesbeth Claes (°1979), getrouwd, moeder van 3, creatief, enthousiast, veelvoudige vriend, verbindend, hands on, voelend, netwerkend en zorgzaam.

Ik ben jobcoach in het dagelijkse leven. Als coach begeleid ik voornamelijk mensen met afstand van werk.

Als ik 5 dingen moet opnoemen waar ik energie van krijg?

Fijne dingen doen als gezin, vertoeven in de natuur, creëren, nieuwe dingen ontdekken en last but not least yoga!

In een afgelegen bergdorpje in het noorden van thailand in 2008 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Ik ging me een tweetal weken verdiepen in de Thai Yoga massage en ‘s morgens voor zonsopgang klommen we de berg op om te mediteren en yoga te beoefenen. Ik was benieuwd naar meer. Bij thuiskomst van mijn rondreis ben ik gestart met Hatha Yoga. Tijdens mijn zwangerschappen bleef ik yoga beoefenen en daarnaast volgde ik ook specifiek zwangerschapsyoga.

In september 2016 deed ik voor het eerst Vinyase yoga en ik was verkocht.

Eén jaar later volgde ik de 200u Erkende Yoga Teacher Training met Joachim Meire in Gent met de intentie mezelf te verdiepen in yoga.

Wat heeft yoga me gebracht/geleerd doorheen de jaren?

Vriendschappen, om vanuit een ander perspectief naar dingen te kijken, meer inzicht in wie ik echt ben, gemak in ongemakkelijke situaties (oa op de bevallingstafel maar ook in dagdagelijkse situaties), gevechten met mijn innerlijke criticus, rust, ontspanning, (spier)kracht, leerrijke discussies, kennis over anatomie en yoga filosofie, bewust vertragen en een instagram account. 😉

Ik sluit nu aan bij het team van Ellen omdat ik zo dankbaar ben voor alles wat op mijn pad gekomen is en ik erg graag met jullie wil delen wat ik geleerd en ervaren heb.

Op vrijdagavond neem ik jullie graag mee in een vinyasa flow waarbij herhaling en uitlijning hand in hand gaan. Prima wanneer je vinyase wil uitproberen of wanneer je op zoek bent naar verdieping in de verschillende asana’s.

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER

Leave a Reply