Mijn naam is Kathleen Bierinckx (°1975) en ben van nature een erg zorgzaam, dienstbaar persoon met een groot vleugje humor.

Ik hou van het lezen van psychologieboeken, communicatie, geniet ten volle in de natuur, zoek bewust en regelmatig rust en zon op en vind (verre) reizen erg verrijkend.

Sinds ik afstudeerde in management talen, heb ik mijn talenkennis en zorgzame ingesteldheid steeds kunnen uiten in mijn professionele loopbaan.

Tijdens mijn tienerjaren werd ik gefascineerd door schoonheid, in ál zijn vormen. Daarom ging ik me bijscholen in dat vak. Na verloop van tijd wilde ik meer en meer de echte – soms verborgen – puurheid bij mensen gaan ontdekken, de schoonheid aan onze binnenkant !

Via een intensieve NLP opleiding, ontdekte ik hoe mooi het is om de binnenkant bij mensen te zien onthullen. En ook door aan yoga te doen, ga je naar je binnenkant. Zo kwam ik bij Viapura terecht. Alle uurtjes les op de yogazolder bij Ellen, waren pure me-time !

Yoga was voor mijzelf, in erg drukke tijden, de ideale – en noodzakelijke – ontspanning. Vanuit het verlangen hier meer verdieping in te vinden en dichter bij mijzelf te komen, nam ik deel aan enkele yoga-retreats in het buitenland. Al snel ontdekte ik hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf en ook écht jezelf te kunnen en mogen zijn, los van alle verwachtingen van de maatschappij en anderen.

Na een yoga-retreat op Bali besliste ik een 200H Hatha Yoga Teacher course te volgen en zo kwam ik op de mat terecht als teacher onder mijn motto “Time to be You”. Als je tijd neemt om jezelf te zijn … onstaan er hele mooie dingen.

Mijn interesse in restoratieve yoga, yin yoga, soft vinyasa en mindfull yoga maken dat ik fan ben van zachte flows. Als ik je mag ontmoeten tijdens een les … geniet dan van jouw tijd op je matje en wees vooral heel erg jezelf !

Wees welkom,

liefs,

Kathleen

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER