Joke Diepvens (° 1983)  stapte enkele jaren geleden vol nieuwsgierigheid de yogazolder van Viapura binnen.  Ze zocht een antwoord op haar stresskwaaltjes als gevolg van haar drukke job in de sales – sector. Kritisch was ze weliswaar. Yoga zou iets voor geiten – wolle sokken – mensen zijn…. Yoga is gewoon wat turnoefeningen  op een matje…   Yoga daarvoor moet je lenig zijn…

En ze was verkocht ? Alle clichés doorprikt! Yoga is ook voor iemand uit de commerciële wereld!

Gedurende een jaar nam ze intensief deel aan de verschillende vormen van yoga.  Een nieuwe wereld ging open.  Een wereld van ‘luisteren naar jezelf’ – ‘rekening houden met je eigen grenzen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel’ – ‘rust vinden in de dagelijkse rat race’ … Yoga werd haar passie.  Ze vloog enkele keren naar India voor opleidingen en workshops in Hatha Yoga, Stoel Yoga en verdiepte zich in het Boedhisme.  Tot de dag van vandaag laat ze zich verder coachen en bijscholen door Ellen.  Ook Joke raakte geïnspireerd door Shamaan Sun Crow en zag de link tussen yoga en sjamanisme (natuurreligie) als iets complementair en onmisbaar.

Vandaag tref je Joke , als yoga teacher op de Yoga Zolder van Yoga Viapura.  Joke is zichzelf, puur, grappig, warm en super lief.  En dat vraagt ze ook van haar leerlingen ‘wees gewoon jezelf’! 

Joke is er dan ook van overtuigd dat vanuit ‘rust’ , balans en herstel kunnen ontstaan.

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER