Griet Welters : ‘ Na jarenlang als grafisch ontwerper gewerkt te hebben, was ik klaar voor een ommezwaai.

Welke…daar had ik nog geen idee van. Maar dat het er eentje van 180 graden zou zijn, dat was al wel duidelijk.

Na lang zoeken, en snoepende van allerlei energetische en helende stromingen, kwam ik terecht op een yogamatje bij Ellen. Ik was, omwille van ziekte, niet alleen meer op zoek naar die ommezwaai maar ook naar oplossingen voor mijn gezondheid die ik via de westerse geneeskunde niet vond.

Het eerste wat opviel was de warmte die Ellen uitstraalt en vervolgens het effect van yoga zelf. Ik voelde, na een lange tijd, een stuk minder pijn terwijl ik op dat matje lag!

 

Sindsdien kreeg mijn zoektocht richting, begonnen puzzelstukken in elkaar te passen en werd yoga een deel van mijn dagelijkse leven.

Vrij snel voelde ik dat “mijn” yoga de Yin-stijl is. Waardoor ik na een Anusara docent opleiding, me ook in Yin yoga ben gaan scholen.

Ondertussen is mijn rugzak nog verder aangevuld met opleidingen in oa. applied kinesiology, 3in1 concepts, Individuele therapeutische kinderyoga, meditatie, sjamanisme, reiki,… en blijf ik gebeten om energetische helingstechnieken te doorgronden.

Yoga is voor mij een manier om geest en lichaam in balans te krijgen, stevig te gronden, om vervolgens, samen met andere technieken, het lichaamseigen genezende vermogen terug te optimaliseren.

Iedere mens is anders en ieder lichaam is uniek.

Daarom nodig ik jou graag uit om te komen ontdekken wat yoga precies voor jou kan betekenen.

Namaste.’

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER