CONTACT & YOGASTUDIO

Onze excuses!

Momenteel ondervinden wij hinder met het verzenden van mails via het contactformulier. Onze technische dienst is bezig met het probleem te onderzoeken en op te lossen. Om ondertussen steeds tot uw dienst te kunnen blijven, is Viapura beschikbaar via ellen@viapura.be. Alvast bedankt voor uw geduld! Wij hopen om ons contactformulier zo snel mogelijk weer beschikbaar te hebben.

Met vriendelijke groeten,
Ellen

ALTIJD WELKOM / IEDEREEN WELKOM!

Je zit niet vast aan een dag of tijd! Je bent elke dag welkom, wanneer je zin en tijd hebt!

Kijk op het rooster voor de actuele lessen en reserveer per mail op voorhand een plekje, zo ben je zeker dat er plaats is.   We zijn altijd 15 min voor de les open. 

Op nationale feestdagen zijn we gesloten: Goede vrijdag, 1e en 2e paasdag, 1 mei, Hemelvaartsdag, 1e en 2e pinksterdag, 21/07, 1 nov, 1e en 2e kerstdag, oud en nieuw

Elk jaar sluiten we enkele weken de deuren : Deze zomervakantie sluiten we de hele maand augustus.  Alle kaarten worden automatisch verlengd met deze periode.  

Er gaan wel 3 yoga events door in samenwerking met de Zomerbar te Westerlo , aan de Beddermolen : YOGA & BRUNCH op 18/08 – 25/08 en 31/08 van 10u tot 11u30.  Onze teachers van Yoga Viapura verzorgen de lessen yoga.  Meer info : zie events!

Vanaf september starten alle wekelijkse lessen opnieuw.  Tot en met eind november zal Ellen geen les geven omwille van bevallingsverlof. Al haar lessen worden vervangen.

NIEUWKOMER

Kijk bij YOGA / NIEUWKOMER, daar vind je alvast een heleboel antwoorden op jouw vragen.

NOG VRAGEN?

Bij veelgestelde vragen, vind je een heel wat antwoorden op jouw vragen.

Andere vragen ontvangen wij het liefst per mail : ellen@viapura.be

CONTACT GEGEVENS

YOGA ZOLDER VIAPURA , Kerkstraat 7, 2260 Westerlo

Rekeningnummer: BE 28 0689 0343 7920

BTW nr : 0891 659 137

PARKEREN

Gratis parkeren kan op het kerkpleintje naast ons pand.  Gelieve niet vlak voor de kerkdeur te parkeren.  Gelieve niet te parkeren op de parking voor invaliden.

Gratis parkeren kan ook op de parking van CC De Zoerla , dit is een twee minuutjes wandelen van onze yogazolder.  

Gratis parkeren kan ook op de parking van het parochiecentrum, achter de kerk, ook dit is slechts op 2 minuutjes wandelen van onze yogastudio.

Gelieve niet te parkeren op de parking van de Carrefour Express, deze parking is enkel bedoeld voor de winkel – bezoeker.  De auto van een niet – bezoeker wordt weg gesleept.

Vergeet onze nieuwsbrief niet!

SCHRIJF JE HIER IN

Zin in een les?

LESSENROOSTER